Sadike, naročene v spletni trgovini www.vrtnicekodele.si gredo na pot v roku enega tedna od potrditve naročila, če je na zalogi v našem skladišču. Potrditev naročila prejmete na e-mail naslov, ki ste ga navedli ob registraciji. Da bi naročene sadike dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Običajno je to paketna dostava Pošte Slovenije, kar pomeni, da lahko dostavo pričakujete že naslednji dan po odpremi naročila (dostava v Sloveniji). Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa lahko paket prevzamete na najbližji pošti.

Slovenija

Znotraj Slovenije je poštnina 7 € na paket. Za večje pošiljke, ki so razdeljene v več paketov, zaračunamo samo poštnino za začetni paket, poštnina ostalih paketov v isti seriji pa je brezplačna.

Tujina

V tujino (države EU) pošiljamo le sadike z golo korenino in to po predhodnem dogovoru glede stroškov pošiljanja.

Osebni prevzem v vrtnariji

Sadike lahko prevzamete tudi osebno v naši vrtnariji Vrtnice Kodele David Kodele s. p., Budanje 1j, 5271 Vipava, kjer pa stroškov dostave ni. Prevzem je mogoč le po predhodnem dogovoru glede datuma in ure prevzema. Plačilo je možno direktno v poslovalnici z gotovino oz. predhodno z bančnim nakazilom. Ob prevzemu sadik boste lahko v naši vrtnariji pregledali in morebiti izbrali kaj iz ostale ponudbe, ki je izven programa spletne trgovine.